Kislányom teljesen bezsong a karácsonyi fényektől, ahogy ő hívja csillogó-villogóktól. Ennek kapcsán született az ötlet, hogy kis családunk egyik karácsonyi sétája az Angyalok erdejébe vezessen. Jó kis csemege volt, mind a családnak, mind a nonprofit kommunikáció és marketinggel foglalkozó édesanyának.

Mit is takar ez fantáziadús név?

Az Angyalok Erdeje a köz- és magánszféra közös, a szeretet ünnepére épülő kezdeményezése. 

A rendezvény keretében vállalkozások „fogadhattak örökbe” karácsonyfákat, hogy így népszerűsítsenek, támogassanak egy-egy alapítványt, jótékony szervezetet, közösséget, kórházat, templomot, iskolát, személyt vagy családot. A látogatók ingyenes kulturális eseményeken, koncerteken vehettek részt, és „jótékonysági verseny” keretében személyesen vagy SMS-ben szavazhattak a számukra legvonzóbb ügyekre. Szóval karácsony táján, nem csak a jó ügyekért folyamatosan cselekvő szervezetek, személyek, hanem egy kicsit az őket támogató cégek és magánemberek is angyalnak érezhették magukat.

A rendezvényről bővebben: www.angyalokerdeje.hu

Nekem miért tetszett?

Így ünnepek táján szeretek adni.

A "jó hírnév" gondozásának kiváló eszköze, mind vállalati, mind nonprofit oldalon.

Ötletes, látványos, nonprofit oldalon költséghatékony, céges oldalon is olcsóbb, mint a fizetett reklám.

Hol látnám még szívesen?

Kisvárosban lakom, a helyi szervezetek számára hasonló kiállítás bármilyen témában látványos és hasznos lenne. Szívesen megvalósítanám...

A bejegyzés trackback címe:

https://civilpr.blog.hu/api/trackback/id/tr782435397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása